Workshopdagen najaar 2020:

Zaterdag 7 november 2020 VOL!

Maandag 9 november 2020 VOL!

Vrijdag 13 november 2020 VOL

Zaterdag 14 november 2020 VOL

**********************************************************************************************

Zaterdag 6 maart 2021 €60,- waarbij je €20,- korting krijgt op een materiaalpakket naar keuze.

Maandag 8 maart 2021 €60,-waarbij je €20,- korting krijgt op een materiaalpakket naar keuze.

Zaterdag 24 april 2021 workshopdag met als thema 'FEEST' €50,- inclusief materiaal. Deze dag maken we een slinger van vilt en een taart met kleine taartjes. Speciaal voor voor beginners, natuurlijk zijn ervaren handwerkers ook welkom-)         

*Wil je meer info? Stuur me even een mailtje. 

Gezellig samen handwerken en iets moois maken, in een prachtige landelijke omgeving bij mij thuis in Engelum, met koffie / thee met wat lekkers, fruit en soep voor de lunch (wel zelf brood meenemen). 

Op de workshopdag kun je naar eigen keuze een pakketje maken uit de webshop. Ik sta voor je klaar met advies en uitleg, indien nodig;-)      

Een workshopdag is van: 9.30 uur tot 15.30 uur. 

Omdat je een pakketje (meestal) niet in 1 dag kunt maken help ik je een mooi eind op weg, zodat je de rest thuis kunt doen.

Opgave: de workshopdagen worden februari 2021 in de webshop geplaatst. Je kiest in de webshop welke workshopdag je wilt komen.

De workshopdagen 6 en 8 maart 2021 kosten €60,- waarbij je €20,- korting krijgt op een materiaalpakket naar keuze. Je krijgt een kortingscode die je kunt gebruiken bij een bestelling van een materiaalpakket in de webshop. Als je het pakketje besteld en geknipt meeneemt naar de workshop kun je op de workshopdag zelf meteen beginnen met naaien. Je hebt dan een halve workshopdag voorsprong.

*Engelum is goed bereikbaar met openbaar vervoer; een mooie aansluiting is de bus lijn 71. Deze vertrekt van het station Leeuwarden naar Engelum. In het dorpje Engelum is 1 halte; daar kun je uitstappen: vlakbij mijn huis.

Wil je er een leuk uitje van maken en zoek je een overnachting? Dat kan! In onze straat zijn maar liefst 2 knusse B&B's

Bij de buren (By de Buorren) Ewout en Linda kun je een B&B boeken. Je kunt ook via de mail een overnachting boeken (hoef je geen boekingskosten te betalen); het mailadres van Ewout en Linda is: bydebuorren@gmail.com

Ook mijn overbuurvrouw Wilma heeft een B&B in haar sfeervolle tuinhuis!  

Een ontspannen handwerkdag, samen iets moois maken van natuurlijke materialen.                                          De dieren uit sprookjesbos van dichtbij te bekijken!  Winkelen en de werkplaats bekijken waar de miniaturen gemaakt worden. Een dag vol inspiratie!

Hoop je te zien! 

Atelier Grethilde, Buorren 6, 9038 TE ENGELUM

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 - 2020 Atelier Grethilde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel