Feest!

Want het patroon “Feest in het muizenhuis” is vernieuwd en het patroon is aan het materiaalpakket toegevoegd. Terwijl ik met "feest in het muizenhuis" aan het werk was kwam er inspiratie voor nieuwe ontwerpen: een trommel en een springtouw. Natuurlijk leuk voor de muisjes om weer iets nieuws cadeau te krijgen;-)

Het nieuwe materiaalpakket kun je HIER vinden in de webshop.

Soms krijg ik een lief berichtje en worden er weer slingers in het muizenhuis opgehangen omdat er een jarige is. Ook als je 17 jaar wordt… dat vind ik nou echt heel bijzonder om te horen.

Een verjaardag kan soms best spannend  zijn… hoe mooi is het dan om alvast de slingers op te hangen, de muisjes een feesthoedje op te zetten en cadeautjes in te pakken?

In het materiaalpakket zitten 4 velletjes vloeipapier met koord om cadeautjes in te kunnen pakken. Het vernieuwde materiaalpakket “feest in het muizenhuis” kun je HIER vinden in de webshop. Aan het materiaalpakket zijn materialen toegevoegd om een trommel van vilt te maken. Op de foto zie je dat het jongetje een trommel van vilt heeft en het meisje een trommel van hout!

Kijk ze nou lopen die twee…zo schattig!!

De twee nieuwe ontwerpen zijn met de hand gemaakt.

De houten trommel en het springtouw kun je in de webshop vinden. 

Er zijn rond het thema feest nieuwe miniaturen besteld en binnengekomen. Zoals deze buggy voor knuffie.

Ook nieuw binnengekomen dit mooie stokpaardje. Prachtig gemaakt van hout met een wieltje aan de onderkant.

En deze rode metalen kruiwagen in dezefde stijl als het rode metalen karretje.

We hebben met plezier de vernieuwde pakketten samengesteld en nieuwe miniaturen gemaakt. Het is gewoon een pakketje waar je blij van wordt en soms heb je dat gewoon even nodig…!

Gerrie en ik drinken koffie met een taartje als er weer nieuwe materiaalpakketten gemaakt zijn. Er gaan weken van voorbereiding aan vooraf. We knippen draadjes, vullen zakjes, de patronen worden afgedrukt, geniet en van een foto voorzien .We snijden vilt in verschillende kleuren en als alle onderdelen klaar liggen maken we de materiaalpakketten. Altijd weer een bijzonder moment als de pakketjes weer klaar zijn!

FEEST want 26 september is er OPEN DAG van 10.30-15.30 uur! In mijn huis aan de Buorren 6 te ENGELUM. Meer info kun je vinden op de website en blog. Je kunt deze dag gezellig winkelen en de dieren uit sprookjesbos van dichtbij bekijken;-)

In het voorjaar komt er naast de twee workshopdagen: zaterdag 6 en maandag 8 maart 2021 een extra workshopdag met als thema FEEST!   Zaterdag 24 april 2021.

Heb je geen of weinig handwerkervaring en lijkt het je leuk een workshop te volgen ben je van harte welkom. Heb je wél ervaring kun je natuurlijk ook aanschuiven;-) De inschrijving voor deze worksopdag start eind februari 2021.

In de ochtend maken we mini slinger van vilt en in de middag een taartje. Er is veel gezelligheid want er is koffie / thee met appeltaart. Tussen de middag soep (zelf je broodje meenemen) en natuurlijk kun je winkelen en de dieren uit sprookjesbos van dichtbij bekijken. Dat is ook al een feestje;-) Misschien leuk om kennis te maken met het werken met natuurlijke materialen en te ervaren dat iets moois maken echt niet moeilijk hoeft te zijn.

 

© 2009 - 2024 Atelier Grethilde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

In verband met mijn verhuizing is de webwinkel tijdelijk dicht en kun je geen bestellingen plaatsen. Als alles ingericht is ben ik er weer! Ik verwacht eind juni weer open te gaan. Houd voor actuele informatie de website in de gaten!