Workshopdagen 

Zaterdag 4 november 2023

 

Hoe ziet een workshopdag eruit?

Een inspirerende en gezellige dag handwerken! Je laten verwennen met koffie en thee, wat lekkers erbij en een kop zelfgemaakte soep voor de lunch (wel zelf brood meenemen). In alle rust werken met mooie natuurlijke materialen en genieten van wat je handen maken. 

Je kunt naar eigen keuze een pakketje maken uit de webwinkel. Omdat je een pakketje (meestal) niet in 1 dag kunt maken help ik je een mooi eind op weg, zodat je de rest thuis kunt doen. Als je het pakketje bestelt en geknipt meeneemt naar de workshop kun je op de workshopdag zelf meteen beginnen met naaien. Je hebt dan een halve workshopdag voorsprong. Ik sta voor je klaar met advies en uitleg, indien nodig;-) 

In de middag is er tijd om te winkelen en daarnaast kun je de ontwerpen van vilt en miniaturen te bekijken. Heel erg leuk!!

Tijd: 9.30 uur- 15.30 uur, Buorren 6, 9038TE ENGELUM 

Kosten workshop:

Een workshopdag kost: €70,- waarbij je €20,- korting krijgt op een materiaalpakket naar keuze.     

 

Workshop bestellen:

Ga naar de webwinkel, kies de workshopdag, leg deze in je winkelmandje en reken af met IDEAL.
Na enkele dagen ontvang je en mail met daarin een kortingscode voor €20,00 korting op een materiaalpakket naar keuze uit de webwinkel. Je kunt je pakketje bestellen en geknipt meenemen naar de workshopdag.
  

 

Je kunt je ook als groep (zussen / vriendinnen / collega's) opgeven vanaf 5 personen. In overleg wordt dan een datum voor een gezellige en verzorgde workshopdag gekozen.

Wil je er een leuk uitje van maken en zoek je een overnachting? Dat kan!

Bij de buren (By de Buorren) Ewout en Linda kun je een B&B boeken. Je kunt ook via de mail een overnachting boeken (hoef je geen boekingskosten te betalen); het mailadres van Ewout en Linda is: bydebuorren@gmail.com

Een workshopdag is een ontspannen handwerkdag, je gaat iets moois maken van natuurlijke materialen. 

Deze dag kun je de dieren uit sprookjesbos van dichtbij bekijken! Gezellig winkelen en een kijkje nemen in de werkplaats waar de miniaturen gemaakt worden. Een dag vol inspiratie!

 

Hoop je te zien! 

Grethilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2009 - 2023 Atelier Grethilde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel