Workshopdagen 

 

 

Hoe ziet een workshopdag eruit?

Een inspirerende en gezellige dag handwerken! Je laten verwennen met koffie en thee, wat lekkers erbij en een kop zelfgemaakte soep voor de lunch (wel zelf brood meenemen). In alle rust werken met mooie natuurlijke materialen en genieten van wat je handen maken. 

Je kunt naar eigen keuze een pakketje maken uit de webwinkel. Omdat je een pakketje (meestal) niet in 1 dag kunt maken help ik je een mooi eind op weg, zodat je de rest thuis kunt doen. Als je het pakketje bestelt en geknipt meeneemt naar de workshop kun je op de workshopdag zelf meteen beginnen met naaien. Je hebt dan een halve workshopdag voorsprong. Ik sta voor je klaar met advies en uitleg, indien nodig;-) 

In de middag is er tijd om te winkelen en daarnaast kun je de ontwerpen van vilt en miniaturen te bekijken. Heel erg leuk!!

Tijd: 9.30 uur- 15.30 uur, Buorren 6, 9038TE ENGELUM 

Kosten workshop:

Een workshopdag kost: €75,- waarbij je €20,- korting krijgt op een materiaalpakket naar keuze.     

 

Workshop bestellen:

Ga naar de webwinkel, kies de workshopdag, leg deze in je winkelmandje en reken af met IDEAL.
Na enkele dagen ontvang je en mail met daarin een kortingscode voor €20,00 korting op een materiaalpakket naar keuze uit de webwinkel. Je kunt je pakketje bestellen en geknipt meenemen naar de workshopdag.

Bij annulering wordt er een bedrag van €35,- omgezet in een tegoedbon. De tegoedbon kun je besteden in de webwinkel en gebruiken voor alle artikelen m.u.v. een workshop. De tegoedbon is een half jaar geldig.
  

 

Wil je graag als groepje een workshopdag volgen? Bv als zussen / vriendinnen / collega's/ familie? Dat kan in overleg vanaf 6 personen. Er wordt dan een datum voor een gezellige en verzorgde workshopdag gekozen.

Wil je er een leuk uitje van maken en zoek je een overnachting? Mail me dan even dan heb ik wel een tip voor je.

Hoe ziet een workshopdag eruit?

Een workshopdag is een ontspannen handwerkdag, je gaat iets moois maken van mooie & natuurlijke materialen.      Je hoeft geen handwerkervaring te hebben, je maakt een pakketje met naald en draad met de hand: niet moeilijk!

Bij de koffie of thee krijg je een stukje taart en zelfgemaakte soep voor de lunch [wel even een broodje meenemen].

In een mooie omgeving ervaringen opdoen terwijl je handen iets moois aan het maken zijn.

Deze dag kun je de dieren uit sprookjesbos van dichtbij bekijken! Gezellig winkelen en een kijkje nemen in de werkplaats waar de miniaturen gemaakt worden. Een dag vol inspiratie!

 

Hoop je te zien! 

Grethilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
© 2009 - 2024 Atelier Grethilde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

In verband met mijn verhuizing is de webwinkel tijdelijk dicht en kun je geen bestellingen plaatsen. Als alles ingericht is ben ik er weer! Ik verwacht eind juni weer open te gaan. Houd voor actuele informatie de website in de gaten!