Sprookjesnieuws

Hier is de eerste nieuwsbrief van Atelier Grethilde met foto's, af en toe een boekbespreking, handwerktips én een kijkje in mijn atelier waar nieuwe ontwerpen en artikelen in het voetlicht gezet worden. 

 

 

Graag wil ik jullie meenemen en iets meer laten zien hoe er achter de werkbank en tekentafel nieuwe ontwerpen ontstaan, kleuren en materialen worden gekozen, nieuwe technieken worden ontwikkeld  en materiaalpakketten worden samengesteld.

 

 

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van het maken van nieuwe pakketten van de babymuisjes.

 

 

Er zijn nieuwe stoffen gekozen voor het aankleedkussen en het dekbedje. Er is een stukje zeep met “zeepbakje” en  Zwitsal babypoeder ontworpen en aan het nieuwe materiaalpakket van de babymuisjes toegevoegd.

 

 

Voor het slaapkamerholletje is een wandplank boven de commode ontworpen in een mooie blauwe kleur vilt. Op de wandplank ligt een prachtig rood wit geruite handdoek opgevouwen met daarop een potje Zwitsal zalf en een flesje met speen. Ernaast is nog ruimte voor een paar lieve mini prentenboekjes.

 

 

Erg leuk om weer iets nieuws te ontwerpen bij dit mooie pakket van de babymuisjes die natuurlijk met regelmaat geboren worden bij familie muis;-) De wandplank, het zeepje, de prachtige rood geruite handdoek en de nieuwe stofjes zijn een nieuwe aanvulling bij de materiaalpakketten van de babymuisjes en het slaapkamerholletje.

 

 

De materiaalpakketten van de babymuisjes zijn weer gemaakt en staan in de webshop! De materiaalpakketten van de slaapkamerholletje worden komende weken gemaakt en samengesteld.

De prijs van het vilt is de afgelopen maanden al een aantal keren omhoog gegaan. We ontkomen er daarom niet aan de materiaalpakketten in prijs te verhogen. We blijven kiezen voor goede kwaliteit en mooie natuurlijke materialen! 

 

Voor de mensen die eerder een pakket van de babymuisjes  en een slaapkamer-holletje hebben gekocht en toch graag deze nieuwe aanvulling willen, worden een aantal gelimiteerde pakketjes gemaakt €8,50. Wacht niet te lang, want op is op!

 

 

In dit pakketje zit een patroon, vilt, borduurgaren en karton voor een wandplank, spijkers om de wandplank op te hangen, een potje Zwitsal zalf, een rood geruite handdoek, zeep met "zeepbakje" én een houten flesje met speen.

 

 

Er is een nieuw babybadje in de webshop binnengekomen: donkerblauw geëmailleerd, héél mooi;-)

 

In het atelier wordt veel met de hand gemaakt; dat kost tijd en aandacht.

Om meer tijd vrij te maken voor nieuwe ontwerpen en om de toenemende bestellingen uit de webshop goed af te handelen ontbreekt ons de tijd om op meerdaagse beurzen te staan. Er is door de grote aantallen beursbezoekers ook veel meer vraag dan we kunnen leveren...

Wij blijven bij onze filosofie; mooie materialen met aandacht en liefde gemaakt!

 

 

We staan dit jaar wél op een aantal dagmarkten:

10 JULI 2019 WEVERSMARKT HOORN

6 SEPTEMBER 2019 Handwerkmarkt BUITENPOST

7 SEPTEMBER 2019 Handwerk en hobbyfair RYPTSJERK

2&4 NOVEMBER inspirerende en gezellige handwerkdag/workshop in ENGELUM

Heb je belangstelling voor deze dag dan kun je me een mailtje sturen. In augustus begint de inschrijving!

****************************************

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: "Sprookjesnieuws"!

Klik op de link om je in te schrijven. Je ontvangt dan per mail 1 x per 2 maand een nieuwsbrief uit Sprookjesbos!

 

klik hier om naar de webwinkel te gaan 

 

 

© 2009 - 2024 Atelier Grethilde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

In verband met mijn verhuizing is de webwinkel tijdelijk dicht en kun je geen bestellingen plaatsen. Als alles ingericht is ben ik er weer! Ik verwacht eind juni weer open te gaan. Houd voor actuele informatie de website in de gaten!